Tävling Makeupbysylle

Nu är jag med och tävlar i en fantastisk tävling. Makeupbysylle har en tävling där man kan vinna inglot paletter. Jag är riktigt nyfiken på att testa dessa och är därför med och tävlar. Ni hittar tävlingen HÄR.

Jag vill så gärna vinna. Jag ska ju till USA i jul men jag ska till San francisco och där har dom ingen inglot affär. Men jag funderar på att bara beställa från inglot till dit min syster bor så får jag det när jag kommer dit. Skulle vara riktigt kul att testa deras produkter.

Kommentarer
Postat av: Vanesa

SV: tack sötnos :) det är en poncho, från H&M. älskar den <3

2011-09-14 @ 15:36:46
URL: http://makeupbyv.blogg.se/
Postat av: emily

Hoppas du vinner! kram

2011-09-14 @ 20:22:07
URL: http://agressia.blogg.se/
Postat av: emily

Visst var hunden söt :) Nej det var inte min. Lite roligt faktiskt. Jag och mina syskon (på bilden) träffades tillsammans för första gången på 8 år. Så jag anlitade en fotograf för att ta lite bilder på oss. Då kommer det en gubbe, lyfter upp hunden i min famn och säger : Fota henne istället, hon är mycket vackrare. Hahaha.. Så härlig människa!

2011-09-15 @ 13:38:58
URL: http://agressia.blogg.se/
Postat av: emily

Förresten. Vad vill du ha för ras? Förr tyckte jag om (gör det fortfarande) pitbulls. Men jag har en liten pojke nu så jag vågar inte riktigt för jag vet aldrig om den skulle göra något.. Så är inne på lite mindre hundar.. Det är så mysigt att ha hund. Dock så blir man väldigt låst. Men har man en vardag som funkar till att ha en hund så tycker jag man ska köra på.. Kramis

2011-09-15 @ 13:40:44
URL: http://agressia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0