Video: Burgundy Red Make Up

Hejhej. Här kommer en video på sminkningen som jag hade i min förra video. Det är en röd och guldig sminkning. Jag ber om ursäkt om den är lite lång. Jag försökte korta ner den så mycket som möjligt men tydligen så pratar jag för mycket.

Hoppas ni gillar det!




IsaDora Sommarnagellack

Ni vet säkert redan att ett av mina favoritsminkmärken är IsaDora. Någonting man inte heller kan undgå är ju deras nagellack. Jag har varit väldigt väldigt sugen på att skaffa lite nya nagellack till sommaren. Om ni också är det så måste ni spana in Isadoras nya vår/sommarkollektion som tydligen kommer ut v15. Jag önskar att jag kunde köpa allihopa!

 

Bild lånad från @IsaDoraGlobal på Twitter


Dagens Naglar: Pastellila

Dagens naglar fick bli pastelliga och lila. Tyvärr så är det här ett nagellack som jag köpte i Mayalsia och går inte att få tag på här. Däremot så finns det många märken som har just denna nyans av lila. Bland annat så vet jag att Depend har ett nytt vårlack som har en fin ljuslila färg och är nr 299. Kicks egna nagellack har även ett i färgen Midsummer Lily. Dessutom har Max factors mini nail polish ett i färgen Diva Violet. Så det går att hitta.

 

Hoppas ni gillar det!

 


Apoteket AB Nya Produkter

Jag tänkte visa er produkterna från Apoteket lite närmare. Det är produkter från Apoliva och Försvarets hudsalva. Båda dessa märken är apoketets egna märken.

 

 

Det första är lite nya solprodukter från Apoliva I vår kommer apoteket ut med 3 st sololjor i SPF 6, 15 och 30. Sololjan är vattenresistent och har en god doft av kokos och sommar. Priset på dessa kommer att ligga mellan 125-165 kr.

 

Sedan kommer även en Aftersun Shimmering lotion. Denna ska alltså återfukta huden efter man har varit ute i solen plus att den även ger ett fint skimmer. Priset på denna är 99 kr.

 

Sist från solprodukterna är en brun utan sol som kan användas både på kroppen och ansiktet. Priset är 85 kr. Jag brukar oftast inte orka hålla på med brun utan sol men jag ska ge denna en chans och se om den fungerar bra.

 

 

Apoliva har även en hårstylingserie som heter Hair & Care. Det är en Shine spray som kostar 59 kr och ett Styling powder som också kostar 59 kr.

 

Det jag gillar extra mycket med dessa produkter är att dom är parfymfria. Det händer bland att jag använder tex någon stylingprodukt som luktar ganska starkt. Om jag då har både body lotion och parfym som luktar så känner jag att det blir för mycket om även mitt hår ska ha en enskild doft.

 

 

Försvarets hudsalva har funnits på apoteket länge men nu har dom kommit ut i fler varianter. En som är Extra mjukgörande och som är 100% Vegetabilisk. En i större förpackning med SPF 30 som även är vattenfast. Denna kan man använda på tex läpparna och näsan. Den sista är en Extra vårdande. Dom små hudsalvorna kostar 29 kr och den stora 95 kr.



Sist ut har vi lite sminkprodukter från Apoliva. Det första är en Ögonpenna i svart som även finns i grå och brun. Den här är dermatologiskt testad och är fri från konserveringsmedel och parfym. Alltså väldigt bra om man är extra känslig. Pennan kostar 99 kr.

En Ögonskugga i färgen gyllenbeige som även den är fri från konserveringsmedel och parfym. Finns även i flera färger och kostar 89 kr.

Även ett Läppglans i färgen vildhallon. Ett mjukgörande läppglans som finns i flera olika färger. Jag gillar inte läppglans speciellt mycket men det här älskar jag. Färgen är jättefin och jag gillar att det inte är sådär jätteglansigt eller klibbigt som vissa läppglans kan vara. Priset är 99 kr.

Sist har vi en dubbelsidig ögonskuggsborste som ser bra ut. Det dåliga är att förvara dubbelsidiga borstar om man förvarar sina borstar stående.

Make up Store & IsaDora

I måndags köpte jag 2 nya läppstift. Jag har länge velat köpa nått typ av läppstift som bara är som ett färgat läppbalsam. Dessutom ville jag ha ett läppstift som fungerar till vardags.

 

Det första läppstiftet kommer från Make up Store och är i färgen Mood. Det ger bara lite lätt rosa färg och är väldigt mjukt och skönt på läpparna. Perfekt till vardags eller när man inte vill ha så mycket färg på läpparna.

 

 

Det andra läppstiftet är från Isadora och det är deras Jelly Kiss i färgen 56 Raspberry Sorbet. Isadora beskriver detta som ett gel lipstick som är semi-transparent och väldigt behagligt att bära. Förpackningen är silvrig med magnetstängning. Jag gillar detta jättemycket. En ny favorit definitivt.

 


Bloggfrukost på Apoteket AB



Idag var jag på en trevlig bloggfrukost på Apoteket. Fick massa bra information om deras hudvårdsprodukter och smink. Fick med en lite goodiebag hem med följande produkter från Apoliva och Försvarets hudsalva.

Ni får gärna kommentera om ni vill se mer av en speciell produkt eller vill ha en recension på en produkt när jag har provat den. Just nu verkar det lovande och alla produkter verkar jättebra. Ska bli roligt att testa.

Först ut ska jag nog testa deras brun utan sol. Även fast jag har en liten hatkärlek till brun utan sol så kan det vara roligt att testa.

Dagens Smink: Time for Spring

Idag får ett par bronziga ögon och ett par rosa läppar pryda mitt ansikte. Läppstiftet är en av mina favoriter från Lumene i färgen 109 Time for party. Ett underbart vår- och sommarläppstift. På ögonen har jag använt mig av Naked2 paletten och färgen snakebite och half baked. Sedan har jag lagt en varm orangeaktig skugga i globlinjen för att det ska bli lite varmare. Den skuggan kommer från Nellys 40 Earth palette.

 

Hoppas ni gillar det!

 


Sminkning: Smoky Bronze

Gjorde en sminkning med bruna färger nyss. Ingenting ovanligt att jag använder brunt, men det är ju snyggt. Till det så finns det ju inget finare än ett par röda läppar.

 

Vi får se om jag hinner lägga upp inlägg i helgen. Har massa att göra, men nästa vecka blir rolig. Jag ska iväg på tisdag och vart jag ska och vad jag ska göra får ni veta senare.

 

Ha en trevlig helg!

 




- Maybelline Fit Me Foundation
- Viva la diva 3 in 1 Concealer
- LO'real True Match Concealer
- Benefit Hoola Bronzer
- Sleek Make up Suede Blush



- Urban Decay Naked2 Palette
- Revlon Grow Luscious Mascara


- Maybelline Color Sensational Lipliner 547 Pleasure Me Red

Dagens Smink: Purple Obsession

När vädret är så härligt så känner man för att bära lite mer färg. Speciellt på sminket. Jag använder inte så jättemycket färg annars men lila är en färg som jag verkligen tycker om. Även läpparna fick lite mer färg på sig.

Hoppas ni gillar det!





- Maybelline Fit Me Foundation
- Viva la diva 3 in 1 Concealer
- Loreal True Match Concealer
- Benefit Hoola Bronzer



- Elf Brightening Eye Color, Punk Funk
- Elf Single Eye Shadow Amethyst
- IsaDora Glossy Eyeliner
- Revlon Grow Luscious



- Max Factor Elixir Läppstift, Bewitching Coral

Recension: L'Oreal Paris Color Riche

 

Förra veckan köpte jag dessa 2 nagellack från Loreal som är ganska nya. Lacken kostar 59 kr/st och finns i flera olika färger. Jag gillade inte dessa lack så jättemycket. Blev lite besviken över att dom inte var så täckande. Det rosa har en jättefin färg och jag gillar det mycket, men krävdes minst 3 lager för full täckning. Samma med det oranga, efter 3 lager var det fortfarande inte full täckning.

 

Jag kommer förmodligen inte att köpa fler av dessa nagellack igen.


Dagens Smink: Muddy Green

Idag har jag använt mig av gröna och bruna skuggor. Väldigt jordnära färger tillsammans med lite rosa kinder och neutrala läppar. Som vanligt så har jag använt mig av elf lip stain i lucky lady som är en av mina favoriter till vardags. Måste försöka skaffa lite fler läppstift med neutrala färger.

Idag ska jag köpa hårfärg, är väldigt sugen på att ljusa upp mitt hår lite. Inte till blont utan bara lägga i lite ljusa slingor kanske. Vi får se vad det blir.






- Maybelline Fit Me Foundation 110
- Benefit Hoola Bronzer
- Elf Studio Blush Tickled Pink
- Viva La Diva 3-in1 Concelaer
- Loreal True Match Concealer
- Benefit High Beam



- Sleek Make up Palette Au Naturel & Acid
- Urban Decay Naked2 Palette
- Maybelline Gel Liner
- Covergirl Lashblast Volume Mascara



- Elf Studio Lip Stain Lucky Lady

Dagens Smink: Smoky Warm Brown

Dagens smink är en lite lätt brun sotning. Jag har haft mörkbrunt i globlinjen och nedre fransraden och lite eyeliner på det.

 

Ha det bra!

 



- Maybelline Fit Me Foundation 110
- Benefit Hoola Bronzer
- Elf Studio Blush Tickled Pink



- Elf Single Eyeshadow Wild Wheat
- Urban Decay Naked2 Palette, Snakebite
- Covergirl Lashblast Volume Mascara
- Maybelline Gel Liner



- Elf Studio Lip Stain Lucky Lady

Nelly beauty Smoky & Natural Eye kit



Jag satt och tittade igenom Nellys smink lite och hittade dessa paletter. Någonting man direkt märker är att dom är väldigt lika Too faced paletterna och har till och med samma namn.

Vill man ha en billig palett så är det bara bra. Paletterna heter Nelly Natural Eye kit och Nelly Smoky Eye kit och kostar bara 129 kr/st.

Jag har en annan palett från nellys egna märke och pigmenteringen på den är bra så jag tvekar inte på att dessa är bra.

Video: Mina E.l.f Produkter

Hejhej! Jag fick frågan om jag kunde göra en video om elf så därför har jag gjort det nu. Jag har testat en del elf produkter och tänkte därför dela med mig om vad som är bra och vad som är dåligt. Är det nått ni undrar mer så är det bara att fråga.

Den blev ganska lång, hoppas det inte är allt för tråkigt.

Hoppas ni gillar det!



Elfs hemsida
http://eyeslipsface.se


Studio Foundation Recension;
http://beautytools.blogg.se/2011/september/utkast-sept-27-2011.html#comment

Studio Shimmer Palette Recension;
http://beautytools.blogg.se/2012/february/en-favorit-elf-shimmer-palette.html...

Olika Suddborstar;
http://beautytools.blogg.se/2012/march/olika-billiga-suddborstar.html#comment

Dagens Smink: Half Baked

Dagens smink är röd igen och även guldig. Jag har använt mig av Half baked i Naked2 paletten och en rödaktig skugga från 40 Earth Palette från Nelly. Riktigt snyggt det här med rött.





Ansikte:
- Maybelline Fit me Foundation
- Max factor Creamy Blush Soft Cardinal
- Tikei Blush Youth
- Benefit Hoola Bronzer
- Elf Shimmer Palette

Ögonen:
- Urban Decay Naked2 Palett; Half Baked
- Nelly 40 Earth Palette
- IsaDora Glossy Eyeliner
- Revlon Grow Luscious

Läppar:
- Elf Lip Stain Lucky Lady

Dagens Naglar: 504 Insolent Magenta

Dagens naglar är mitt nya nagellack från L'Oreal. Det är en fin lila/rosa färg. Dock kommer inte det blåa skimmret fram på naglarna riktigt, vilket är lite synd. En superfin färg.


Ny Foundation och Nagellack

Jag har varit så sugen på att köpa nya nagellack i fina vårfärger. Sedan köpte jag också Maybelline Fit me foundation. Jag har tänkt köpa den ett tag men det har inte blivit av. Det jag gillar med den är att dom har ett bra val på nyanser. En recension kommer att komma på den när jag har använt den ett tag, men med tanken på allt bra som folk har sagt om den så tror jag inte att jag kommer att bli besviken.

 

 

Nagellacken är L'oreals nya nagellack. Den från vänster är nr 208 So Chic Pink och den rosa 504 Insolent Magenta. Dom kostar 59 kr på Kicks. Den till vänster är lite mindre orange i verkligheten än vad det ser ut som. Den är lite mer korallfärgad. Jag ska måla naglarna med någon av dess nagellack idag så ni kommer att få se dom på naglarna så småningom. Det rosa nagellacket har ett blått skimmer i sig som är väldigt fint.

 


Dagens Smink: Röd och Guld

Dagens smink gör sig inte så bra på bild. Jag har på mig en rödaktig skugga och en guldlila skugga.



Fransk Manikyr

Jag ber om ursäkt för att jag har uppdaterat så dåligt på sistone. Jag har varit sjuk och mått ganska så dåligt vilket är ovanligt. Jag är snart frisk och då kommer uppdateringen bli bättre.

 

Igår efter Make up Store tävlingen gick jag och mamma till Laka i gallerian och fick naglarna målade. Tror att det kostade ca 200 kr för fransk manikyr. Ett ganska bra pris tycker jag. Skönt att få naglarna målade för det är så tråkigt att göra själv.

 


OBH Nordica Locktång 19 mm

Jag fick lite frågor om jag kunde visa hur jag lockar håret. Därför tänkte jag nu berätta vad jag använder, för att locka det är inte så komplicerat. Jag använder den här locktången från Obh Nordica 19 mm. Det är en ganska smal locktång så man får ganska små lockar. Det jag gör är att jag öppnar upp klippsaken och virar en slinga runt locktången. Jag brukar inte hålla så jättelänge så att jag inte får så tajta lockar. Och det är i princip hur jag gör.


Wella Pro Series Hairspray + Mousse

Jag fick hem 2 st hårprodukter från Wella idag. Dom kom från Goodiebag.nu där man kan få testa nya produkter och så väljer dom ut vilka personer som passar för att testa vad.

 

Det här är alltså en hårspray och en volymmousse från Wella. Jag får se om jag provar dom. Jag använder så sällan hårprodukter men det händer väl någongång ibland att jag sprayar lite hårspray i håret.


Make up Store Tävling

Make up store har en tävling just nu som heter "Gör om en vän". Ansökan för Stockholm har redan varit och jag gick otroligt nog vidare. På Onsdag är det därför tävling på Make up store där man ska ta med en vän och sminka och man kan vinna en make up utbildning och smink. Jag vet att tävlingen kommer att komma till andra städer också, ni kan läsa mer på deras facebooksida. Jag är lite nervös faktiskt för jag har ju aldrig sminkat någon annan. Därför har jag övat på min mamma. Det ska bli roligt i alla fall.

Annars har jag legat sjuk i sängen hela dagen, med feber och grejer. Inte roligt. Jag har haft ont i hela kroppen, men nu mår jag lite bättre. Jag hade tänkt spela in en video idag, men eftersom att jag har varit sjuk så hade jag ingen ork.

Olika billiga suddborstar

Någonting som är svårt att hitta idag är billiga mjuka borstar som fungerar till att sudda ut ögonskugga. Jag har provat olika varianter och tänkte visa er hur dom ser ut och skillnaden och självklart vad jag tycker om dom.

 

- Först ut har vi 2 st borstar från Sigma. Sigmaborstar kan man beställa från sigmabeauty.com, dom skickar från usa till sverige. Skillnaden mellan dessa två borstar kan ni se. Den ena är lite större och lite fluffigare än den andra. Trots detta så fungerar båda två lika bra faktiskt. Det här är dom två borstarna som jag med största sannolikhet väljer i första hand när jag ska sminka mig. Dom har den perfekta storleken och suddar ut ögonskuggor jättelätt.

 

- Nästa borste kommer från elf och kommer från deras mineralsortiment. Den här borsten har en liknande form som sigmaborstarna men är lite mindre. Jag har inte använt den här så mycket men den är faktiskt bra. Den är ganska bra på att sudda ut.

 

- Elfs blending eye brush som kostar 16 kr är ju ganska populär men enligt mig så går den bort. Jag har helt slutat använda den här. Det går ju självklart att sudda ut ögonskugga med den men för mig så är det igen favorit. Den är helt enkelt för lite och det är bara jobbigt.

 

- H&Ms ögonskuggsborste kostar väl runt 20-30 kr och funkar ganska bra. Nu använder jag den inte så ofta men det är bara för att jag oftast väljer mina andra borstar. Om man tittar på storleken och att den är mjuk så funkar den ganska bra. Det enda är väl att den är lite platt men det funkar ju som sagt.

 

- Sist ut har vi en ögonskuggsborste från yves rocher. Den här borsten är väldigt lik den första borsten från sigma om man jämför storlek och densitet. Den funkar jättebra till att sudda och är mjuk.


Kvällens Smink: Snakebite + Half baked

Såhär ser kvällens smink ut. 2 ögonskuggor från Naked2 paletten, snakebite och half baked. Riktig enkel sminkning. Jag har snakebite i globlinjen och yttre delen av ögonlocket och sen half baked resten av ögonlocket.

Jag vet att man inte ser så mycket men jag hinner inte ta någon kamerabild så detta får duga. Har även på ett par ytterlösögonfransar.

Ha det bra!

Yves Rocher Ögonskuggspensel

Jag köpte den här borsten bara för att borstar som man använder till att sudda med kan man aldrig få nog av. Dessutom är det väldigt roligt att testa och se vilka billiga borstar som fungerar bra. Det är väldigt svårt att hitta bra billiga suddborstar. Jag kommer att göra ett inlägg om dom olika suddborstarna som jag har. Dåliga och bra.

Den här borsten kostar 99 kr på yves-rocher.se och ni hittar den HÄR. Den är hyffsat mjuk, bra storlek och bra densitet. En ganska bra suddborste med andra ord. Definitivt värt att testa om ni letar efter en billigare variant.

Dagens Smink: Golden Sunset

Dagens smin består av en guldig skugga från naked2 paletten och en persikofärgad skugga med guldigt skimmer från en sephorapalett. En sån bra kombination dessa två skuggor. Varmt på ögonlocket som passar till ett par blåa ögon. På läpparna har jag en favorit, elf lip stain i lucky lady.

 

Ansiktet:

- Revlon Colorstay Foundation + Ansiktskräm

- Viva la diva 3-in 1 Concealer

- Loreal True Match Concealer

- Physicians Formula Summer Eclipse Bronzer

- Elf Shimmer Palette

 

Ögonen:

- Urban Decay Naked2 Palette; Half Baked

- Sephora Palett Cocktail on the beach; Shimmering sunset

- Isadora glossy liner

- Revlon Grow Luscious

 

Läpparna:

- Elf Lip Stain i Lucky Lady


RSS 2.0