Snabb uppsättning i luggen

Min lilla uppsättning som jag gjorde på håret igår är någonting som jag ofta gör. Det är enkelt och går fort. Ibland när jag bara vill ha iväg luggen från ansiktet så gör jag sådär, antingen hela vägen ner som igår eller så fäster jag den högre upp. Jag tycker att det är enklare än att göra t.ex. en inbakad fläta i luggen. Jag kan visa hur jag har gjort om någon skulle vilja se det.

Bilder när jag har så



Kommentarer
Postat av: Bella

Hej! Du är så himla duktig. Blir helt faschinerad av dig. Kan du inte visa hur du gör denna hårfrisyr? Tack för att du inspirerar mig varje dag till att prova på sminkningar, fast jag är jättedålig men jag lär mig av dig. Kramar Bella. [email protected]

2011-11-05 @ 23:32:24
Postat av: BEAUTY TOOLS

Svar till Bella: Hej! Tack så jättemycket :) Vad kul att du blir inspirerad. Jag tror inte att du är jättedålig, ibland behövs det bara lite övning. Så fortsätt öva! Jag gör inte någon liknande uppsättning i mitt hår längre. Det jag gör för den här frisyren är att man tar två delar(som en inbakad fläta fast med bara två sektioner med hår) och sen lägger man bara den ena delen över den andra, bakåt, tar lite mer hår och lägger den delen över den andra. Precis som en inbakad fläta fast med bara 2 hårstycken. Fäst med hårnålar, klart!

2011-11-06 @ 17:59:13
URL: http://beautytools.blogg.se/
Postat av: Bella

Tack så mycket för svaret! <3 Jag fortsätter absolut öva :)

2011-11-08 @ 22:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0