Skillnaden mellan gel liner, liquid liner, dip liner och penna


Kajalpenna. Används oftast till att markera insidan av fransraden men kan även användas på övre fransraden som en eyeliner. Lägg en tunn linje med pennan och sudda ut lite försiktigt och skapa en rak linje. För att pennan ska sitta kvar och inte suddas ut så måste man packa på svart(eller valfri färg) skugga ovanpå pennan för att mätta den.

Linerpenna. Ett väldigt enkelt sätt att applicera eyeliner och ett bra tips för nybörjare med eyeliner. Den kommer i form av en liten penna med en tunn spets som gör det enkelt att applicera. Enligt mig så blir det inte lika svart och intensivt som med t.ex. dip liner eller gel liner. Den jag har provat är maybellines på bilden ovan.

Dip liner. En liten förpackning som kommer med en pensel och som doppas i lite svart "färg". Med en dip liner tycker jag att det blir mer intensivt och svart, men det är oftast lite svårare om man är nybörjare.

Gel liner. Kommer i en liten burk och appliceras med en eyelinerborste. Väldigt enkelt att applicera och ger ett fint resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0