Vad som händer framöver

Anledningen till att jag inte har gjort eller kommer göra så många videor framöver. Jag är så trött på dom ögonskuggorna som jag har och jag har inget stort sortiment, speciellt inte när det kommer till matta skuggor. Tror att jag ska beställa en 120 palett i början av maj och kommer då kunna göra flera och roligare sminkningar.

Kommentarer
Postat av: Vanessa

SV : hej snygging :) .. Jag färgade mitt hår hos en riktigt bra frisör och det hon gjorde var att hon avfärgade mitt hår men med shamporeing.. alltså inte ren blekning.. sen lade hon intensiv toning i håret och då blev det sådär :) .. mitt mål är att bli ännu ljusare och mycket mer kopprigt än röd hårig faktiskt så när det blir dags att färga utväxten kommer jag få massa slinger och ljusa upp håret mycket mer.. får hoppas att det blir som tänkt... så mitt råd är att gå till nån frisör.. eller ifall du vill göra det hemma så ta en riktigt röd färg, inte toning och bara kör på :D

2011-04-26 @ 20:59:50
URL: http://makeupbyv.blogg.se/
Postat av: Vanessa

ne men det förstår jag.. men tänk såhär..ta en riiktigt riktigt röd färg och kollar hur rött det blir... blir det föör rött så kan du ta en brun toning så blir det riktigt snyggt... så har jag gjort... bara testat mig fram haha.. jag har haft alla röda nyanser typ :P det går alltid att fixa på nått sätt :)

2011-04-26 @ 21:21:30
URL: http://makeupbyv.blogg.se/
Postat av: Vanessa

varse :):)

2011-04-26 @ 21:54:17
URL: http://makeupbyv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0