En favorit: Elf Shimmer Palette

Idag tänker jag tipsa om en av mina favoritprodukter från elf. Det är deras Shimmer Palette från Studiomärket. Den kostar ca 37 kr och det är 4 st krämprodukter i olika nyanser. Vit, persikofärgad, bronzig och rosa.

 

Såhär beskriver elf produkten:

The weightless and creamy shimmers instantly illuminate the eyes, lips, and face. Gives skin a healthy and natural glow. Mix and match colors to create your unique look.

 

Det jag använder den här produkten till är highlighter till ansiktet. Jag tycker själv att det kan vara lite svårt att få tag på billiga highlighterprodukter i krämform. Så dessa färger ger ett riktigt fint glow i ansiktet.

 

Det finns ett par produkter från elf som inte alls är bra men den här paletten är helt underbar. Jag gillar den jättemycket och jag kommer definitivt att köpa en ny när den här tar slut.

 

 

Som ni ser så har jag använt mest den vita, persikofärgade och den bronziga. Dom ger alla ett ganska ljust och fint glow men jag tycker helt enkelt att den rosa är lite för rosa för att funka som highlighter.

 

Om ni tittar på när jag har swatchat dom här nedanför så ser ni att dom alla ger ifrån sig ett väldigt fint skimmer fast utan att vara för frostiga.

 

från vänster vit, persikofärgad, bronzig och rosa

 

Här under kan ni se en bild där jag på vänster sidan har applicerat den bronziga highlightern på kindbenet, under ögonbrynet och över läppen. Nu har jag inget smink alls på den här bilden men ni ser ändå skillnaden med den andra sidan där jag inte har någonting alls. Man får ett riktigt fint glow i ansiktet.

 

Det jag kan göra ibland om jag inte vill ha för mycket skimmer är att jag applicerar highlightern innan min foundation. Sen duttar jag bara lite foundation över för att tona ner det lite.

 


Kommentarer
Postat av: Yolii- in London

Grymt fint!! x

2012-02-29 @ 23:56:30
URL: http://yolandaas.blogspot.com
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

åh, den måste jag skaffa! :D verkar ju sjuk bra :)

2012-03-01 @ 02:44:49
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: jo förstår det :)

förresten! Hur lång tid tog det för dig att få det från ELF? Alltså leveranstiden? ^^

2012-03-01 @ 12:58:34
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilket bra inlägg! Jag som precis letar efter en highlighter. Men verkar svårt att hitta billiga sådana. Vart säljs egentligen Elf?

2012-03-01 @ 18:49:16
URL: http://softcotton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0