Kanske kanske en video på g

Jag har spelat in en video idag där jag gör sotningen som jag visade bild på förra veckan. Jag ska försöka redigera den så fort som möjligt och se om det är nått att ha. Jag är extremt petig när jag spelar in en video. Jag vill att det ska se ut exakt så som det ser ut i verkligheten och är det inte rätt vinkel, rätt ljus, ej i fokus osv ja då blir det oftast så att jag kastar det.

Vi får se hur det går. Jag försöker hinna med allt jag måste göra och allt jag vill göra och då kommer tyvärr bloggen sist i min prioriteringslista. Jag hoppas att ni har förståelse för det.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: B R O W N S U G A R

Hoppas det går vägen :)

2011-11-12 @ 17:03:55
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: Blopparna - Alexandra

Klart vi förstår det! Men ska bli kul att få se din video om du lägger upp den :)

2011-11-14 @ 12:13:57
URL: http://blopparna.blogg.se/
Postat av: Steffi

Hej. Du skrev för ett tag sedan om att sleek hade fraktfritt en fredag och att de kanske skulle ha det fler fredagar, eller börja göra det varje fredag. Jag undrar om de infört att ha fraktfritt på fredagar? Är jätte sugen att beställa där ifrån men är inte så sugen att betala 80 i fraktavgift...

2011-11-14 @ 19:57:17
Postat av: BEAUTY TOOLS

Svar till Steffi: Jag vet faktiskt inte du kan spana in på deras sida lite då och då och se om dom har det. På deras startsida längre ner så har dom lite texter och där står det Free delivery friday coming this month så jag vet inte riktigt. Jag ska kolla tillbaka på fredag och se om dom har det.

2011-11-14 @ 20:00:03
URL: http://beautytools.blogg.se/
Postat av: Marre

Personligen tycker jag att schampon med silikoner förstörde mitt hår, efter att jag började använda frisörschampon har det blivit mycket friskare :)

2011-11-17 @ 22:34:24
URL: http://maaarree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0